Filtre ulei motor

Afiseaza: 1-48 din 192 produse

 Filtre

Găsiți filtrele de ulei potrivite pentru utilajele dumneavoastra


Lucrezi din greu la proiectele tale de construcții și vrei să te asiguri că echipamentele de construcții funcționează fără probleme. Una dintre cele mai importante componente pe care trebuie să le urmăriți sunt filtrele de ulei. Depozituldeutilaje oferim o selecție largă de filtre de ulei care au fost special dezvoltate pentru mașinile de construcții. În acesta categorie de piese veți afla de ce este atât de importantă alegerea filtrului de ulei potrivit și cum vă poate ajuta personalul nostru să vă întrețineți utilajele.
 

De ce sunt importante filtrele de ulei de înaltă calitate?Filtrele de ulei sunt o parte esențială a procesului de întreținere a echipamentelor de construcții. Acestea sunt responsabile pentru îndepărtarea impurităților și a particulelor de murdărie din uleiul de motor, ceea ce asigura o ungere perfecta, ducand implicit la prelungirea duratei de viață a motorului. Un filtru de ulei defect sau înfundat poate provoca daune grave ale motorului și reparații costisitoare.
 

Filtre ulei motor se pot comanda online aici pe site


La depozitul de utilaje înțelegem importanța filtrelor de ulei de înaltă calitate. De aceea oferim o gamă largă de filtre de ulei special concepute pentru mașinile de construcții. Filtrele noastre sunt durabile, fiabile și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Indiferent dacă aveți nevoie de un filtru de ulei pentru un excavator, un buldozer sau o altă mașină de construcții, îl veți găsi la noi.
 

Avantajele cumpărăturilor online facute la Depozitul de utilaje


O gamă largă: Avem filtre de ulei pentru diverse modele și mărci de mașini de construcții, astfel încât să puteți găsi întotdeauna filtrul potrivit.
Produse de calitate: Filtrele noastre de ulei sunt de înaltă calitate și asigură performanța optimă a mașinilor dumneavoastră.
Prețuri competitive: Oferim prețuri competitive pentru a vă ajuta să vă mențineți proiectele de construcții la buget.
Livrare rapidă: Știm că timpul înseamnă bani, așa că ne străduim să vă livrăm comanda cât mai repede posibil.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!