Filtre

Afiseaza: 1-48 din 1126 produse

 Filtre
Fie că sunt filtre de aer, combustibil, ulei, hidraulice sau de cabină - avem filtre pentru fiecare mașină de construcții. Filtru premium in replica pentru miniexcavatoare, excavatoare pe senile, excavatoare pe roti, incarcatoare pe pneuri sau alte masini de constructii.
 

Optimizeaza performanța utilajelor take de construcții cu filtre de înaltă calitate de la Depozitul de utilaje


Vrei să te asiguri că echipamentul tău de construcții este întotdeauna în parametrii normali? Atunci filtrele potrivite sunt esențiale! La Depozituldeutilaje veți găsi o selecție largă de filtre de aer, combustibil, ulei, filtre hidraulice și filtre de cabină care au fost special dezvoltate pentru toate tipurile de mașini de construcții.
 

Filtru de aer pentru respiratia normala a masinariei tale


Filtrele noastre de aer asigură ca utilajul tau de construcții este întotdeauna alimentat cu aer curat și proaspăt. Acest lucru protejează motorul de particulele dăunătoare și menține performanța mașinii tale la un nivel constant ridicat.

 

Filtru de combustibil pentru alimentare lină


Un filtru de combustibil de înaltă calitate este crucial pentru a filtra contaminanții din combustibil și pentru a preveni deteriorarea motorului. Acestea sunt separate din comustibil si nu vor patrunde in motor datorita unui filtru de motorina de calitate. Cu filtrele noastre de combustibil de încredere, puteți fi sigur că mașina dvs. de construcții este întotdeauna alimentată cu un carburant curat.
 

Filtre de ulei pentru o viata indelungata a motorului


Filtrele de ulei ajută la îndepărtarea depunerilor și particulelor dăunătoare din circuitul de ulei. Acest lucru prelungește durata de viață a oricarui echipament. de construcții și asigură o performanță constantă ridicată.
 

Filtru hidraulic pentru funcționare lină


Sistemele hidraulice sunt inima multor mașini de construcții. Cu filtre hidraulice de calitate se poate preveni contaminarea în sistemul hidraulic, asigurand o functionare usoara pe termen indelungat.
 

Filtru de polen curat asigura sanatatea deserventului


Sănătatea personalului tau de operare este importantă pentru noi. Filtrele  de cabină asigură un mediu de lucru curat și sănătos prin filtrarea prafului, polenului și poluanților din aer. In acest fel se menajeaza sanatatea operatorului de utilaj, tinandu-l departe de concediu medical, mai ales in timpul sezonului de constructii.
 

Investește în calitatea filtrelor noastre și optimizează performanța mașinii tale de construcțiiCu produsele noastre poți baza pe fiabilitate și calitate de lungă durată. Comanda astăzi și asigurați o durată lungă de viață și o eficiență ridicată pentru mașinile tale de construcții!

Vanzari filtre pentru echipamente de constructii si agricultura: tractoare, vole, incarcatoare telescopice, macarale, nacele, stivuitoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!