Componente frana

Afiseaza: 1-48 din 409 produse

 Filtre
Lucrezi din greu cu echipamentul tău de construcții și știi cât de important este ca acesta să funcționeze întotdeauna perfect. Sistemul de frânare joacă un rol crucial în siguranța și eficiența utilajelor de constructii. Noi, cei de la Depozitul de utilaje înțelegem nevoile dumneavoastră și vă oferim o selecție extinsă de piese de schimb de înaltă calitate pentru sistemele de frânare, inclusiv etriere de frână, garnituri, plăcuțe de frână, discuri de frână și cabluri de frână, precum si alte piese conexe cu sistemul de franare.

 

Etrieri de frână: Etrierele noastre de frână sunt fabricate cu precizie și asigură o distribuție optimă a presiunii de frânare pe disc. Acestea asigură o decelerare fiabilă a mașinii dumneavoastră de construcții, indiferent de condițiile de lucru si de starea drumului.
 

Garnituri: Garniturile etansare sunt esențiale pentru prevenirea scurgerilor în sistemul de frânare.La noi veți găsi garnituri de înaltă calitate care se potrivesc perfect mașinilor dvs. de construcții și asigură performanțe de lungă durată.
 

Plăcuțe de frână: plăcuțele noastre de frână oferă o putere de oprire excelentă și rezistență la uzură. Te poți baza pe ele pentru a face față chiar și celor mai solicitante sarcini.
 

Discuri de frână: discurile de frână din sistemul dvs. de frânare ar trebui să fie întotdeauna în stare optimă. Oferim discuri de frana de cea mai inalta calitate care asigura o franare consistenta si durabilitate indelungata.
 

Cablu de frână: Un cablu de frână care funcționează bine este esențial pentru manevre de frânare prompte, precise și fiabile. Cablurile noastre de frână sunt robuste și durabile, astfel încât să vă puteți baza pe siguranța franelor utilajului dumneavoastra.

La Depozitul de utilaje înțelegem că timpul înseamnă bani și de aceea oferim livrări rapide, astfel încât să obțineți piesele de schimb de care aveți nevoie cât mai repede posibil. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și disponibile la prețuri competitive.

Asigurați-vă că echipamentul dvs. de construcții este întotdeauna sigur și gata de utilizare utilizând piese de schimb de înaltă calitate pentru sistemele de frânare de la depozituldeutilaje. Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră de piese pentru utilaje de construcții.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!