Cai de rulare

Afiseaza: 1-30 din 30 produse

 Filtre
Depozitul de utilaje - Expertul dumneavoastră pentru piese de utilaje de înaltă calitate!

Căutați piese piese din componenta caii de rulare pentru utilaje de construcții? Atunci ai ajuns bine la noi. Gama noastră include tot ce aveți nevoie pentru a maximiza performanța și eficiența echipamentului dumneavoastră de construcții.

 

Şenile de cauciuc pentru fiecare aplicaţie


Şenile noastre de cauciuc de înaltă calitate sunt alegerea ideală pentru utilizarea robustă pe şantiere. Ele oferă o aderență excelentă și contribuie în mod semnificativ la stabilitatea utilajelor dumneavoastră. Datorită durabilității și rezistenței lor la o gamă largă de influențe ale mediului, șenile noastre de cauciuc sunt prima alegere pentru profesioniști.

 

Role culisante și suport fiabile

Rolele de șenile și de susținere joacă un rol crucial în buna desfășurare a proiectelor dumneavoastră de construcții. Rotile noastre rezistente asigură o distribuție uniformă a greutății și minimizează uzura. Aveți încredere în calitatea noastră pentru a prelungi durata de viață a mașinilor dumneavoastră.

 

Motoare hidraulice de tracțiune puternice


Motoarele de tracțiune din gama noastră sunt proiectate pentru eficiență și rezistență maximă. Ele oferă puterea de care aveți nevoie pentru a vă controla mașinile de construcții precis și fiabil. Cu motoarele noastre de tracțiune de primă clasă sunteți bine echipat pentru orice teren.

 

Roți motrice durabile


Roțile motrice sunt inima motorului mașinii dvs. de construcții. Roțile noastre motoare sunt proiectate pentru a rezista chiar și la cele mai dure cerințe. Acestea asigură implementarea eficientă a puterii motorului și vă oferă control maxim asupra mașinii dumneavoastră.

 

Idlere fiabile


Roțile idler din gama noastră se caracterizează prin fiabilitatea și longevitatea lor. Acestea garantează o ghidare stabilă a mașinii dumneavoastră de construcții și minimizează uzura șenilelor de cauciuc. Aveți încredere în roțile noastre foloase pentru a vă susține în mod optim mașinile.

 

Crampoane pentru o prindere sigură

Crampoanele noastre sunt indispensabile pentru lucrul pe teren dificil. Ele vă oferă o prindere sigură și vă protejează șenilele de cauciuc de uzura excesivă. Cu crampoanele noastre de înaltă calitate, nu trebuie să faceți compromisuri cu privire la siguranță.

 

Aveți încredere în calitatea componentelor noastre și optimizați performanța mașinilor dvs. de construcții cu piesele noastre de tren de bază de primă clasă. Comandați astăzi și beneficiați de mulți ani de experiență și expertiză! lanturi, segmenti ghidaj.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!