Bucse

Afiseaza: 1-48 din 264 produse

 Filtre
Vă oferim seturi complete de  bucșe pentru diferiți producători, mărci, modele și tipuri de utilaje  si masinarii grele. Fie ca set complet (braț, punte, cupa sapat sau alte aplicatii) sau ca secțiuni din diferite locații. În funcție de gradul de uzură, puteți rerezerva pozițiile respective. Nu trebuie întotdeauna să echipați întregul braț cu bucșe și șuruburi noi. Seturile noastre sunt de obicei prevăzute cu șuruburi, bucșe, garnituri si saibe.

 

Șuruburi și bucșe: baza stabilității pentru orice utilaj mare


Șuruburile și bucșele sunt componente esențiale pentru stabilitatea și performanța echipamentului dumneavoastră de construcții. Șuruburile noastre sunt fabricate din material durabil și asigură o fixare fiabilă pentru diferite componente ale mașinilor de construcții. Bucșele pe care le oferim sunt proiectate cu precizie și asigură o mișcare lină a pieselor mobile ale mașinilor dumneavoastră. Înțelegem bine - calitatea și durabilitatea sunt cruciale în mediul dvs. de lucru, motiv pentru care vă oferim doar cele mai bune produse.


Descoperiți șuruburi, bucșe, rulmenți și garnituri de înaltă calitate la noi in shop


Lucrezi în industria construcțiilor și cauți piese de schimb decalitate pentru mașini de construcții? La Depozitul de utilaje veți găsi o gamă largă de șuruburi, bucșe, rulmenți și etanșări de înaltă calitate pentru a vă menține mașinile în formă maximă. Produsele noastre sunt disponibile în piese individuale sau ca seturi complete, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
 

Disponibil individual sau ca setDoar noi vă oferim flexibilitatea de a achiziționa șuruburi, bucșe, rulmenți și garnituri individual sau ca seturi complete. Aceasta înseamnă că puteți alege exact piesele de care aveți nevoie sau puteți face sarcinile de întreținere mai ușoare cu un set complet. Vă oferim o selecție largă, astfel încât să puteți găsi produsele potrivite pentru proiectele dvs. de mașini de construcții.

Noi prețuim calitatea și satisfacția clienților. Șuruburile, bucșele, rulmenții și garniturile noastre sunt atent selectate pentru a vă menține echipamentul de construcții în formă maximă. Comandă acum și beneficiază de livrarea noastră rapidă și de serviciul clienți excelent. Vă puteți baza pe noi pentru cele mai bune piese de schimb pentru echipamente de construcții.

Vanzare bucse pentru utilaje: incarcatoare telescopice, nacele aeriene, stivuitoare, utilaje de constructii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!