Piese Haulotte, care este termenul realist de livrare pentru piese originale Haulotte

Piese Haulotte, sau care este perioada minima de livrare pentru piese originale Haulotte

 

O intrebare foarte fireasca in contextul actual. Santierele moderne cunosc o dinamica aparte, iar orice defectiune semnalata la un utilaj de constructii trebuie remediata in cel mai scurt timp, pentru a obtine o productivitate maxima. Acest lucru este valabil atat pentru echipamente de constructii inchiriate cat si pentru flote de utilaje proprii.

 

Timpii de asteptare de la comanda unei piese originale Haulotte pana la livrarea si montarea acesteia pe utilaj poate sa difere in functie de mai multe situatii.

 

Varianta 1: Piesa de nacela se afla pe stoc in depozitul central Haulotte din Lorette

 

In acest caz, perioada de asteptare este minima. Piesa se comanda pana in ora 14 a zilei in curs, iar in max 24 de ore daca optati pentru curier rapid piesa ajunge in depozitul nostru din Sibiu. Aceasta poate fi preluata de dumneavoastra practic in 24 de ore de la comanda din depozitul nostru, sau poate fi expediata prin curier national - Fan Curier, Cargus, Nemo Express in aceeasi zi, asa incat in 48h de la comanda, piesa ajunge la dvs.

 

 

 

2. Varianta 2: Piesa nacela nu se afla pe stoc in depozitul Haulotte

 

In aceasta situatie, lucrurile nu mai stau asa de cert in privinta datei de livrare. Aici lucrurile depind de viteza cu care Haulotte reuseste sa intregeasca stocul din depozit, respectiv zile sau chiar saptamani. Piesele uzuale au o viteza de rotatie mai mare in depozit, prin urmare au termene de livrare scurte, insa piesele rare pot avea termene lungi de 4-6 saptamani. Din momentul in care piesa comandata ajunge in stocul Haulotte, firul se reia de la punctul 1.

 

3. Piesa Haulotte cautata nu se mai livreaza

 

De-alungul anilor ne-am lovit destul de des de aceasta problema. In astfel de cazuri incercam sa identificam producatorul de piese, consultand baze de date ample cu echivalente de coduri. In multe situatii ajungem in cateva ore de cautare la producatorul original, fiind capabili sa livram aceeasi piesa insa cu alta stanta decat Haulotte. Daca acest caz nu este posibil, cautam varianta de piesa aftermarket. Avem furnizori de piese aftermarket pentru nacele Haulotte, firme care livreaza piese neorginale insa de calitate superioara si care se potrivesc 100% pe nacela dvs Haulotte.

 

Asadar, pentru cand planificati o revizie mai ampla la utilajul dumneavoastra, este bine sa va informati din timp cu privire la costul pieselor de schimb si a consumabilelor de nacela si sa comandati piesele din timp. Costurile de expediere sunt mult mai mici daca vorbim de termene de livrare de 5-7 zile decat daca vorbim de curier express de 24h.

 

Lucrurile stau in acelasi mod indiferent de tipul de piese Haulotte despre care vorbim:

 

- electromotor, bobina de oprire, bobina de acceleratie, senzor, limitator, filtre, autocolant, cilindru hidraulic, joystick, pompa de ridicare, motor electric, manete, telecomanda, senzori de inclinatie, hidrofrana, cablu de coborare, far nacela, telecomanda, pinion rotire, reductor roata, piese transmisie, joistic haulotte, inversor sens mers, roata nacela, punte - axa, inel de rotire, rulment, garnitura de chiuloasa, cilindru hidraulic, curea alternator, curea transmisie, kit distributie, panou comanda, frana hidraulica, motor hidraulic, hidromotor, supapa hidraulica, electroventil, calculator - computer nacela, bula - boloboc - senzor de nivel, cablu coborare, mufa telecomanda, contactor 24 - 48V, tronson telesopic, segment foarfeca, incarcator - redresor, acumulatori nacela, motor electric, electropompa, patine culisare, lant portcablu, cablu de ghidaj furtune, distribuitor hidraulic, etc.

 

Asteptam cererile dvs de pret pentru piese Haulotte. Echipa noastra preia cererea dvs, cauta piesa in manualul fiecarui tip de utilaj in parte si vine cu cea mai buna varianta de pret si disponiblitate pentru piese originale Haulotte. Aceasta preia comanda de piesa Haulotte de la dumneavoastra, urmand sa o expedieze prin curier in aceeasi zi, daca se afla pe stoc in depozitul nostru din Sibiu, sau cel tarziu a doua zi. Astfel piesa comandata de dvs poate ajunge in orice loc din Romania in maxim 24-48h de la comanda.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!