Principiu functionare electrovalva hidraulica

Principiu functionare electrovalva hidraulica

Cum functioneaza o electrovalva hidraulica?O supapa solenoida este un dispozitiv electromagnetic simplu mecanic care schimba energia electrică direct în mișcare liniară. Aici vorbim despre o supapă hidraulica care este controlată de un comutator electromagnetic. Principiul funcționării valvei solenoidale il vom prezenta in cele ce urmeaza:

Solenoidul constă dintr-un fir și o bobină cu piston (se mai numeste plonjor) central de fier care permite mișcarea miezului prin bobină.

Valva electromagnetică este în principal împărțită în două categorii: în mod normal deschisă și în mod normal închisă.

Electrovalva magnetica deschisă funcționează: Când electromagnetul este alimentat cu curent, supapa este închisă și atunci când solenoidul este deconectat de la sursa de energie electrica, supapa este deschisă.

Robinetul electromagnetic închis funcționează in situatia urmatoare: Când electromagnetul este alimentat, supapa este deschisă și atunci când solenoidul este deconectat, supapa este închisă.

1. Robinet solenoid cu acționare directă: Când este pornită alimentarea, bobina electromagnetică generează forța electromagnetică, suge direct miezul supapei, iar nucleul supapei se deplasează.Când alimentarea este oprită, forța electromagnetică dispare și bobina este resetată de arc, revenind in pozitia initiala.

2. Principiul valvelor electromagnetice distribuite cu acțiune directă: este o combinație de acțiune directă și tip pilot. În mod normal închis --- Când nu există diferență de presiune între orificiu de intrare și ieșire, forța electromagnetică deschide direct orificiul de comandă pentru a conecta supapa principală și apoi pistonul se ridică în sus și deschizand supapa. Când priza de intrare și ieșirea atinge presiunea diferențială de pornire, după pornirea alimentării, forța electromagnetică este mai întâi. Când intrarea este deschisă, presiunea din camera superioară a pistonului principal al supapei scade, astfel încât pistonul principal este tras de diferența de presiune și forța electromagnetică și deschiderea supapei; când alimentarea este oprită, gaura pilotului este închisă prin revenirea arcului, camera superioară a pistonului principal este presurizată și pistonul principal sau plonjorul este împins în jos. Mutare, supapa se închide. În mod normal deschis și normal închis.

3, principiul de funcționare a valvei solenoid pilot: în mod normal închis tip --- puterea, miezul supapei pilot de aspirație a forței electromagnetice, gaura pilotului este deschisă, căderea presiunii cavității principale a supapei pistonului, în camera superioară și inferioară a pistonului principal format pe cea mai mică presiune ridicată, astfel încât presiunea inferioară a camerei să împingă pistonul principal pentru a deschide supapa; când forța este oprită, forța arcului reîncepe și închide gaura pilotului, camera superioară a pistonului principal se presurizează, camera superioară și camera inferioară a pistonului principal formează o presiune medie și joasă, presiune medie Și forța arcului împinge pistonul principal și supapa se închide. În mod normal deschis și normal închis.

Firma noastra comercializeaa o varietate de electromagneti hidraulici: supape hidraulice, cartus hidraulic, electroventil, electrovalva. Avem piese de circulatie extinsa dar si supape hidraulice atipice. 

 

Pret electroventil hidraulic

 

In mod normal pretul unui cartus electroventil difera in functie de mai multe criterii: dimensiuni, putere, utilitate, etc.

Fie ca sunteti in cautarea unui electroventil de 12, 24, 36, 24V, sau doar a unei bobine de 6-9 sau 48V, la noi se opreste cautarea. Apelati cu incredere la echipa noastra, intrucat reusim sa identificam rapid nevoia dumneavoastra - pentru a va putea sustine sa repuneti in functiune in cel mai scurt timp utilajul.


Mai jos gasiti scurtaturi catre diverse categorii care includ electrovalve hidraulice:

electrovalva 12V

electrovalva 24V

valva solenoida

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!