Piese din componenta unei telecomenzi nacela Haulotte

Ce piese contine o telecomanda Haulotte pentru nacela foarfeca electrica Compact?

 

Prezentam mai jos piesele care se gasesc intr-o telecomanda pentru nacela foarfeca electrica Haulotte. Acestea pot varia de la model la model sau de la un an de fabricatie la altul. 

 

1) Joystick nacela foarfeca electrica Haulotte 

 

Joystickul este cea mai importanta piesa a unei telecomenzi Haulotte, dar si cea mai scumpa piesa. Maneta de deplasare si directie. Aceasta efectueaza comanda de mers inainte si inapoi respectiv comanda de directie spre stanga sau spre dreapta. Mentionam ca aceasta maneta are doar un singur ax de lucru pentru mars, comanda de viraj efectuandu-se de pe butoanele din partea de sus a manetei. Firma noastra furnizeaza mai multe variante de joystick original Haulotte cat si diverse variante de maneta Haulotte aftermarket. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

 

2) Carcasa exterioara telecomanda

 

Carcasa telecomanda Haulotte este confectionata din metal si este gata pentru introducerea componentelor. De-alungul anilor de exploatare o carcasa de telecomanda poate suferi daune serioase, se poate indoi de la accidente survenite in santier. Furnizam atat carcasa telecomanda originala cat si carcasa aftermarket.

 

3) Placa electronica pentru telecomanda

 

In interiorul pupitrului de comanda se afla o placa de circuite cu diode si tranzistori. Aceasta este localizata in interiorul telecomenzii, avand o pozitie fixa. Pentru o buna functionare a nacelei si o durata de viata indelungata a placutei electronice, recomandam sa fie ferita de murdarie si praf.

 

4) Cablu electronic pentru telcomanda

 

Cablu telecomanda Haulotte este o componenta de baza in telecomanda dvs Haulotte. Acesta este compus din mai multe fire mici si subtiri, numerotate. Cablajul Haulotte este prevazut cu mufa de conexie si cu pini. Puteti solicita o oferta de pret pentru acest cablu atat ca piesa originala Haulotte cat si piesa de schimb produsa sub licenta.

 

5) Intrerupatoare - comutatoare

 

Telecomanda dvs Haulotte este prevazuta cu 2 intrerupatoare - un intrerupator in trei pozitii care indica modul de lucru: ridicare / coborare - prima pozitie, deplasare viteza mica a doua pozitie, deplasare viteza mai mare - pozitia a treia. 

 

Cel de-al doilea intrerupator este pentru actionarea claxonului, si este un intrerupator normal intr-o pozitie cu functie de revenire. 

 

6) Sticker cu functiile nacelei

 

O semnalizare corecta este intotdeauna importanta pe fiecare utilaj de constructii. Cand vorbim despre utilaje de ridicat persoane la inaltime, siguranta este pe primul plan. Acest abtibild telecomanda nacela contine simboluri care explica fiecare buton sau bec avertizare in parte. Este foarte important ca manevrantul nacelei sa fie constient in fiecare moment asupra fiecarei comenzi pe care o poate efectua. Recomandam fiecarui propietar de nacele care constata invechirea acestei etichete sau deterioarea acesteia sa ia masuri de indata si sa o inlocuiasca de indata, mai ales ca acest tip de piesa nu reprezinta un cost mare - insa poate face diferenta intre accident de munca sau exploatarea echipamentului fara evenimente.

 

7) Becuri de avertizare pentru telecomanda

 

Aceste lampi sunt de 2 culori - bec avertizor verde - aratand functia pe care este comutat intrerupatorul (deplasare rapida / deplasare lenta / ridicare mecanism foarfeca)  sau bec avertizare rosu care indica o avarie sau o atentionare. Recomandam sa inlocuiti becurile arse pentru o manipulare a nacelei in conditii de deplina siguranta. Ca in cazul tuturor pieselor care alcatuiesc telecomanda nacela foarfeca Haulotte, putem furniza aceste becuri de avertizare atat varianta originala cat si aftermarket. 

 

8) Contact oprire de urgenta

 

Acest contact se mai numeste si ciuperca telecomanda. Odata ce este apasat acest contact, se intrerupe legatura de energie, nacela oprindu-se brusc. Este un buton de siguranta, iar deserventul nacelei trebuie sa foloseasca acest buton oridecateori constata un pericol iminent care poate pune viata sa sau a altor muncitori in pericol.

 

In final, exista si altfel de piese intr-o telecomanda Haulotte: suruburi de prindere, garnituri, capac. maner, eticheta averizare.  Unele nacele Haulotte Compact au in componenta telecomenzii si o cartela de cantarire. Din acest motiv este bine sa transmiteti firmei furnizoare de piese de nacele si seria nacelei dumneavoastre, pentru a vi se oferi exact piesa care vi se va potrivi pe nacela si nu altceva. Contactati-ne cu incredere oricand aveti nevoie de piese de schimb pentru nacela dvs. Haulotte.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!