icon Piese de schimb pentru excavatoare Liebherr

Piese de schimb pentru excavatoare Liebherr.

 

Oferta de vanzare piese de schimb pentru excavator Liebherr.


Suntem un furnizor competent de piese de schimb pentru excavatoare Liebherr, indiferent de model si de anul de fabricatie al echipamentului. Identificarea pieselor se face dupa seria de sasiu sau dupa catalogul de piese de pe fiecare model de escavator.


Oferim consultanta gratis in identificarea piesei de schimb cautate, raspunzand prompt cerintelor de piese venite din piata. Putem recomanda inclusiv firme specializate pe reparatia escavatoarelor Liebherr, atat escavator Liebherr pe senile - excavator senilat Liebherr, cat si excavator pe roti - excavator pe pneuri.


Fie ca vorbim de piese unicat care se gasesc doar pe un anumit tip de excavator Liebherr, fie ca vorbim de piese comune care se gasesc montate pe mai multe modele diferite de utilaje Liebherr, noi identificam corect piesa dumneavoastra, astfel incat sa aveti certitudinea ca piesa ofertata se potriveste pe echipamentul dumneavoastra.  


Oferta piese de schimb pentru utilaje Liebherr:

Piese de motor Liebherr  - alternator, cuzineti, segmenti, pistoane, electromotor, bobine oprire, bobine pornire, pompa de motorina, pompa de apa, tacheti, culbutori, capac, garnitura de chiuloasa, etc.

Piese transmisii Liebherr. Aducem la comanda orice piesa de transmisie, cardan, roti dintate, flanse, convertizor, pinioane, etc.

Piese axe -  punți  - osii - reductoare de mars sau de deplasare

Piese hidraulice: pompa hidraulic, reductor, electrobobina, electrovalva, supapa, distribuitor hidraulic Liebherr, cilindru basculare, cilindru brat

Elemente de uzură - Cai de rulare, lant papuci, rola Idler, Sprocket - steluta, rola de ghidaj, papuci, etc, dinti, cupa, 

Componente electrice: bobine, relee, cablaje, joystick, maneta de comanda, 

Geamuri pentru orice excavator Liebherr: luneta, parbriz, geam lateral, geam spate, geamuri fata, geam superior, geamuri usa.

Piese control utilaj - joystick, manete de miscare, etc.

Componente cabină: Scaun, semnalizator, butoane bord, intrerupatoare, contact, maneta, maner, oglinda, monitor, etc

Piese de frâna: etrieri, disc de frana, frina hidraulica, tambur frana, placuta de frana - ferodouri

Cauciucuri și Jante: inclusiv roti complete pentru intreaga gama de excavatoare pe pneuri Liebherr.Piese excavatoare Liebherr - R914 R920 R922 R918 R922 R924 R926 R930 R934 R936 R938 R944 R945 R950 R956 R960 R970 R976 R980 R966 R974 ETC.Oferim piese originale sau aftermarket, in functie de disponibilitate, pret si bugetul clientului.


In cazul in care nu reusiti sa gasiti piesa de schimb cautata, va recomandam sa ne contactati.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!