icon Nacele autoridicatoare vs schele

Nacele autoridicatoare vs schele

 


Inainte de a fi inceput productia de nacele elevatoare la scara larga, in anii 70, industria constructiilor s-a bazat exclusiv pe scari si schele pentru santier. Odata ce piata de constructii s-a obisnuit sa lucreze in mod profesional cu utilaje de ridicare, ponderea s-a inversat. Intrebarea insa ramane: Pentru santierul meu ce este mai potrivit sa folosesc: nacela autoridicatoare sau schela?


Fata de schelele mobile pentru santier, nacelele aduc cu ele o serie de avantaje certe. Cele mai importante avantaje in favoarea nacelei este siguranta, accesibilitatea si nu in ultimul rand productivitatea.


Managementul timpului

Timpul si resursele de lucru (numarul de muncitori implicati in santier) sunt factorii determinanti pentru stabilirea uneltelor de lucru, adica pentru decizia pe care trebuie sa o iei cu privire la santierul tau: inchiriere schela sau inchiriere nacela. In principal nacela ofera posibilitatea de a finaliza lucrarile intr-un timp mai scurt si cu mai putini muncitori decat ti-ar fi necesari daca ai folosi o schela.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!