Geamuri pentru utilaje de constructii - cat de costisitoare este inlocuirea geamului pe utilajul tau?

 

Cunosti foarte bine problema. Esti pe santier si intr-o clipa de neatentie s-a intamplat inevitabilului! S-a spart parbrizul de pe utilajul tau. Inlocuirea este in multe cazuri destul de scumpa. Multi propietari de utilaje recurg la geamuri din plexiglas, folie, banda adeziva sau diverse alte improvizatii. 

 

Facand abstractie de acest adevar, geamurile din plastic de pe utilaje se ingalbenesc in timp pierzand din vizibilitate si proprietati, fiind necesara inlocuirea cu un geam sau parbriz din sticla. Amintim aici si de efectul de sera produs vara de un geam din plastic sau de inghetul care o sa-l indurati iarna adoptand o solutie improvizata. Cel mai important factor il reprezinta insa vizibilitatea redusa a unui geam improvizat. La urma urmei iti doresti randament maxim cu utilajul si zero accidente - iar cu un camp vizual vitregit s-ar putea sa nu ai parte pe nici una din aceste doua lucruri.

 

Solutia noastra - Geamuri si parbrize pentru utilaje de tip Economy Line

 

Noi, depozituldeutilaje.ro, am recunoscut aceasta problema din piata si suntem mandri sa iti prezentam o solutie calitativa si ieftina la geamul spart de pe utilajul tau.  Geamurile din sticla de tip Economy Line iti ofera aceleasi proprietati si aceeasi siguranta pe care ti-o garanteaza un geam sau un parbriz original pentru utilaje de constructii.

 

Un parbriz, o luneta sau un geam lateral trebuie sa aiba anumite criterii pentru a putea fi montat pe un utilaj pentru constructii. Am sintetizat aceste criterii pentru a te informa daca ai de-a face cu un geam din sticla de proasta calitate sau un geam calitativ. Chiar daca vrei un geam neoriginal la un pret competitiv trebuie sa te asiguri ca vei avea o varianta buna ca si raport calitate pret.

 

ECE „43R“ – Fiecare geam din sticla care este produs in Spatiul European  trebuie sa aiba inscriptia „43R“

 

Codul AS  –  Practic cel mai important detaliu la un geam. Acest cod stabileste in ce tipuri de aplicatii se poate folosi geamul despre care discutam. Dupa cum am reiterat mai sus, aici avem mai multe criterii clare de unde alegem:

 

AS1: Acest tip de geam are un grad ridicat de a permite patrunderea fascicolului de lumina, fiind un geam laminat care este destinat pentru montaj pe post de parbriz. 

 

AS2: Sub nici o forma nu se va monta in locul parbrizului. Acesta este un geam de luneta, care se va monta pe partea din spate a cabinei de lucru.

 

AS3: Acest tip de geam are destinatia unui geam lateral

 

Diferenta dintr-un geam laminat (geam securizat sau geam VSG) si un geam intarit este stabilit de folia dintre sticle. Un geam securizat este conceput din 2 foi de sticla care sunt lipite unul de altul printr-o folie speciala. In momentul in care un astfel de geam se sparge, acesta se va imprastia in multe fragmente mici care nu vor rani operatorul sau deserventul de pe utilaj. Geamul securizat este sigur, si la spargere nu prea are cum sa provoace rani manevrantului din cabina. Pe de cealalta parte, un geam intarit este dintr-o singura bucata si este mai rezistent la vibratii decat geamul securizat. In cazul spargerii si acesta se va imparti in multe bucatele dar si aceste geamuri au folii de protectie pentru deservent.

 

In cazul in care esti in cautarea unei variante ieftine si bune pentru utilajul tau, iti recomandam sa ne contactezi. Aducem la comanda cu timp scurt de asteptare geamuri pentru excavatoare, incarcatoare frontale, buldoescavatoare, miniincarcatoare, incarcartor telescopic, nacela, cilindu compactor, macara, autogreder, miniexcavatoare si midiexcavator, etc.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!