icon Cauze nefunctionare valva solenoida

De ce nu funcționează corect un ventil solenoid atunci când este alimentată cu energie electrică? 

Există adesea unele defecțiuni în utilizarea supapelor hidraulice.  Cea mai obișnuită este că valva solenoid nu funcționează corect după ce a fost alimentată cu energie electrica. Principalul motiv pentru această situație este că proprietatea mediului nu se află în domeniul de lucru al supapei electromagnetice. Desigur, aceasta include și motivele pentru instalarea și funcționarea artificială. Următoarea este o analiză detaliată a motivului pentru care supapa solenoidală nu poate fi alimentată. munca normală?

 

1. Diferența de presiune a fluidului sau de presiune de lucru nu este adecvata. Această problemă va determina, de asemenea, ca electroventilul solenoid să nu funcționeze corect. Mediul nu poate trece, deoarece starea de lucru a supapei solenoid nu poate îndeplini cerințele de lucru reale și nu se încadrează în mediul de lucru real.

 

2, Vâscozitatea sau temperatura lichidului nu se potrivește, acest lucru se datorează, în general, alegerii greșite a modelului de produs cu valvă solenoidală sau a proprietăților mediului.

 

Soluția este de a verifica proprietățile suportului media. Puteți ajusta proprietățile suportului media.În caz contrar, trebuie să înlocuiți piesa.

 

3. Mizeria și impuritățile sunt amestecate în jurul miezului supapei și a miezului de fier în mișcare. Când impuritățile intră în interiorul produsului ventilului solenoid, produsul supapei solenoid nu va funcționa corect.

 

Tratamentul este de a curăța interiorul și supapa de filtru trebuie instalată înaintea supapei.

 

4. Filtrul înaintea ventilului sau orificiului supapei pilot este blocat, ceea ce este cauzat de prea multe impurități.

 

Metoda de tratare este de a verifica filtrul și orificiul ventilului pilot al supapei electromagnetice și de a curăța filtrul sau orificiul ventilului pilot. În plus, mediul supapei electromagnetice trebuie verificat iar impuritățile excesive trebuie curățate în timp.

 

5, frecvența de lucru este prea mare

 

Frecvența de operare excesivă va afecta funcționarea normală a supapei electromagnetice. În plus, dacă supapa solenoidală este folosită mult timp și durata de funcționare expiră, valva solenoidală nu va funcționa corect.

 

Soluția este să re-selectați modelul produsului sau să îl înlocuiți cu unul nou.

 

Verificati in principal bornele, starea plonjorului sau a cartusului electroventil, spirele, etc.

 

Comercializam multe tipuri de valve solenoide care lucreaza la mai multe tensiuni.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!