icon Alegerea atasamentelor potrivite pentru incarcatoare telescopice

Alegerea atasamentelor potrivite pentru incarcatoare telescopice.

 

Aveti de ales dintre mai multe atasamente atunci cand achizitionati incarcatoare telescopice. Indiferent ca vorbim despre utilaje de constructii noi sau de echipamente de constructii utilizate, este bine sa echipati masinile de constructii pentru exact aplicatia pe care le veti folosi. Incarcatorul cu brat telescopic este o masina de constructii multifunctionala care poate fi intrebuintata pentru o gamă largă de activitati, datorită varietatii cuprinzătoare de atașamente si accesorii disponibile pe piata


            Iată o scurtă prezentare generală a celor mai populare atașamente pentru incarcatoare telescopice Manitou.


            Investitorii prefera sa achizitioneze incarcatoare telescopice, deoarece aceste utilaje pentru constructii îndeplinesc cele mai exigente cerințe care se pot intalni incepand cu domeniul constructiilor, continuand cu sectorul industrial si terminand cu sectorul agricol. Prin atașarea diverselor atasamente, aceste mașini de constructii complexe pot îndeplini o multitudine de sarcini pe un șantier, de la faza incipienta de constructii până la ultimele lucrari de retusuri de la finalul constructiei.


 Numărul de atașamente poate fi mare, în funcție de activitatea de care o desfasoara incarcatorul telescopic: incarcarea sau descărcarea unui palet de marfa, suspendarea unei sarcini pentru a putea fi montata - prinsa, transportul de conducte, transportarea și aruncarea materialului liber, ridicarea oamenilor la înălțime, aranjarea marfurilor vrac, adunarea cerelelor in gramezi mari sau chiar alimentarea statiilor de betoane cu materie prima.


Dispozitivul cu furci este cu siguranta cel mai popular accesoriu utilizat la incarcatoare telescopic, acestea fiind adesea furnizate ca accesoriu standard pentru toate utilajele care se vand noi. Transportarea mărfurilor pe furci este esențiala pe majoritatea șantierelor, permițând operatorului să ridice și să plaseze materiale precum europaleți, blocuri de beton etc.


Dimensiunile de gabarit ale încărcăturii manipulate, precum și materialul care se manipuleaza determină lățimea corectă a furcilor. Caracteristicile îmbunătățite ale furcilor sunt disponibile pentru sarcini de lucru mai solicitante (lateral înclinabil, lateral oscilant, translatie, etc).


Cupa de uz general este proiectata pentru ridicarea materialului liber sau vrac, cum ar fi pietris, nisip sau pământ. Cupa, de asemenea, poate fi utilizata pentru lucrari de strangere deseuri din preajma santierului. Cupele speciale (cum ar fi cele dințate sau multifuncționale) sunt dedicate mutării pământului. Ele extind capacitățile si ariile de lucru ale incarcatoarelor telescopice Manitou și pot fi utilizate pe toate tipurile de teren, chiar si teren cu aderenta redusă și sunt perfect potrivite pentru lucrări de construcție și excavare. 


Alte atașamente folosite pe incarcator cu brat telescopic:


Alte accesorii sporesc versatilitatea și productivitatea manipulatoarelor telescopice:


Cârligul de ridicare este ustensila perfecta pentru manipularea sigură a sarcinilor grele care necesita suspendare. Acestea permit utilizatorilor finali să ridice și să coboare obiecte fără a schimba atașamentele.


Bratul suplimentar sau jib-ul este atasamentul ideal pentru ridicarea și amplasarea si montarea grinzilor la inaltime


Cosurile de persoane de lucru extind capacitățile manipulatorului cu brat telescopic: lucrul la înălțime devine posibil, deoarece platforma poate ridica oamenii in siguranta la inaltime in conditii de maxima siguranta.


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!